STOP GROW PRO-XL

STOP GROW PRO-XL
25.00

STOP GROW PRO-XL

Stop Grow Pro XL е стимулатор за цъфтеж, който ще забави внезапно растежа на растенията и ще подпомогне започването на цъфтежа възможно най-скоро. Идеален е за растения, отглеждани на закрито.
Stop Grow Pro XL е революционен продукт за листно приложение, който освен че има стимулиращ ефект, който ускорява цъфтежа, забавя растежа и подпомага по-ранното започване на цъфтежа. Идеален продукт за приложение на големи растения, които се отглеждат на закрито.
Подпомага контрола върху височината на растенията както никога досега. В момента, в който растенията ни абсорбират препарата спира растежа и започват да се появяват първите мъхове, които показват, че започва цъфтежа. По този начин ще успеем да контролираме височината на растенията ни, които няма да се разпространят толкова много по пътя си към фазата на цъфтежа. По-късите и здрави растения ще спомогнат за това да се поберат повече растения и да имат по-здрави стъбла.
Впръсква се в малки количества, без да се напояват листата, тъй като не се препоръчва да влиза в контакт с корените на растенията.

Този регулатор на растежа ще спре вертикалното развитие на растението, което ще ни улесни. За да го приложим добавяме 30ml/5l вода, разбъркваме сместа добре и след това напръскваме растенията с малки впръсквания. В никакъв случай не трябва да докосваме корените с разтвора, за да избегнем увреждания.

Процеса трябва да се повтори след 3-5 дни, за да постигнем по-добри резултати, контролирайки достигането на определена височина на растенията.

Характеристики на Pro-xl Stop Grow:

  • Продукт, предназначен за спиране на вертикалният растеж на растенията ни,
  • Действа променяйки метаболизма на растенията от растеж на цъфтеж като го стимулира и води до спестяване на една седмица от процеса на узряване,
  • Изработен на база на регулатори на растежа,
  • Приложение: 30ml/5l, напръсква се върху растението, избягвайки корените. Повтаря се след 3-5 дни.

КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK