Roots Excelurator Gold - House & Garden

Roots Excelurator Gold - House & Garden
65.00 лв.

Roots Excelurator Gold - House & Garden

Широко приет като най-мощното изделие за корени на всички времена.

Roots Excelurator е топ продукт на House & Garden. За невероятен растеж на корените и защита от заболявания като гниене няма друг продукт, като този!

  • Известен като "Roots Excelurator Gold" или "Roots Excel Gold",
  • Предизвиква експлозивен растеж на корените, какъвто никога не сте виждали преди,
  • Предпазва корена от заболявания,
  • Отлични за използване във всяка система, особено рециркулираща хидропоника,
  • Силно концентриран, което му дава идеалното съотношение между качество и цена,

Как работи Roots Excelurator:

House & Garden Roots Excelurator съдържа смесица от много фини съставки, които работят по три начина. Първо, Roots Excelurator създава защитна бариера около корените, така че болести като гниенето да не могат да проникнат, като същевременно позволява на хранителните вещества да преминават. Roots Excelurator предпазва растенията от кафяви корените и изолира микробите, което им пречи да се размножават. На второ място, Roots Excelurator стимулира растенията да развиват корените си с удивителна скорост. На трето място, Roots Excelurator съдържа специални кореноплодни хранителни вещества, за да осигури значително ускорен растеж на корена.

Използване на Roots Excel:

Roots Excelurator може да се използва за всяка растяща система и във всеки субстрат. Използвайте върху растения веднъж във вегетативния стадий и веднъж в резниците на корена. Направете си хранителен разтвор / фуражи, както обикновено и да добавите всички други бустери. Добавете Roots Excelurator по 0,3 мл на литър и регулирайте необходимото рН. Продължете да използвате, докато цветя започнат да се формират във фазата на цъфтеж. Използвайте в препоръчаната доза, този контейнер от 250 мл е достатъчен за 833 литра хранителен разтвор / захранваща вода.

Както при всички хранителни вещества, бустери и добавки, никога не ги смесвайте заедно в концентрирана форма (т.е. направо от бутилката). Винаги добавяйтет всеки хранителен елемент, бустер или добавка към хранителния разтвор, като го оставите да се разтвори добре преди добавяне на следващия.

House & Garden Roots Excelurator е истински чудо-продукт, който с основание се е превърнал в бестселър. За здрави корени и растеж няма друг продукт като него. Много препоръчван.

Препоръчителна доза House & Garden Roots Excelurator- 0,3 мл / литър.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK