Liquid Silicon

Liquid Silicon
18.00 лв.

Liquid Silicon

Growth Technology - Liquid Silicon 1 литър.
Growth Technology - Liquid Silicon осигурява на Вашите растения силициев диоксид - естествено вещество, открито в почвата, което укрепва и засилва вашите растения по редица полезни начини. По-здрави стъбла, по-добро съпротивление срещу болести и суша и увеличава поглъщането на хранителни вещества! Силно се препоръчва.

  • Growth Technology - Liquid Silicon голяма добавена стойност на ниска цена,
  • Помага за изграждане на клетъчните стени за по-силни стъбла и корени,
  • Намалява загубата на вода през листата,
  • Увеличава поемането и усвояване на CO2 и на хранителните вещества,
  • Може да се използва във всяка растителна среда,
  • Може да се използва във всякакъв вид растителна система,
  • Може да се използва като добавка рН UP,
  • Това е корозивен материал.

Как работи Growth Technology - Liquid Silicon:

Growth Technology - Liquid Silicon е много ефективен растителен подобрител, който се използва от периода на обрязване до прибиране на реколтата. Growth Technology - Liquid Silicon осигурява на Вашите растения разтворим силициев диоксид, което е естествено вещество, открито в почвата. Той се използва от растенията, за да се заздравят клетъчните стени, което прави растенията по устойчиви към гъбички и насекоми. Liquid Silicon помага да израстнат забележимо по-силни и по-дебели стъбла и корени и помага за усвояването на хранителни вещества и усвояването на CO2. Growth Technology - Liquid Silicon намалява загубата на вода през листата (транспирацията), което предпазва от увяхване. Liquid Silicon е силно алкален и може да се използва за увеличаване на рН на хранителните разтвори.

Използване на Growth Technology - Liquid Silicon:

Използвайте Growth Technology - Liquid Silicon от обрязването на растението до прибирането на реколтата. Liquid Silicon е подходящ за растения, отглеждани във всякаква растителна система. Използвайте 1 мл/литър на хранителен разтвор / фуражи, но разтворете Liquid Silicon много добре в 5 литра вода преди да го добавите към вашия резервоар или попмпа на вода, за да се гарантира, че той ще се разпределя равномерно в резервоара. Liquid Silicon ще увеличи TDS (CF / ЕО / PPM), а също и рН на Вашия хранителен разтвор. Ще бъде необходимо да се коригира TDS и рН обратно към правилните нива след добавянето му.

Както при всички хранителни вещества, бустери и добавки, никога не ги смесвайте заедно в концентрирана форма (т.е. направо от бутилката). Винаги се добавя всеки хранителен елемент, бустер или добавка към вашия резервоар или фуражна вода един по един, като ги разтворите добре преди да добавите следващия.

Агресорите са видове вещества, които могат да увредят кожата и облеклото и могат да причинят изгаряния. Тази група от продукти включва, но не се ограничава до: рН Up (калиев хидроксид), рН Down (азотна киселина, фосфорна киселина, лимонена киселина), течен кислород (водороден пероксид) и продукти, съдържащи течни форми на силициев диоксид. Винаги добавяйте директно към вашия резервоар за вода и разбъркайте добре. Да не се смесват агресивните вещества с всеки друг продукт, докато са в концентрирана форма. Когато използвате, винаги носете подходяща защита (ръкавици, очила и т.н.) Да се пази от деца.

Growth Technology - Liquid Silicon – препоръчителна доза – 1 мл/литър.

Growth Technology - Liquid Silicon съдържа 6 % калиев силикат


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK