Liquid Oxygen - Течен кислород

Liquid Oxygen - Течен кислород
18.00 лв.

Liquid Oxygen - Течен кислород

Growth Technology - Liquid Oxygen 1 литър (Ново11.9% Формула).
Growth Technology - Liquid Oxygen е силен източник на допълнителен кислород за корените на Вашите растения, което помага на корените, да процъфтяват. Течния кислород създава враждебна среда за заболявания на корените.

  • Growth Technology - Liquid Oxygen – голяма добавена стойност на ниска цена,
  • Освобождава кислород във вашия хранителен разтвор,
  • Помага за създаване на стерилна среда в зоната на корена, убивайки заболяванията,
  • Повишава нивата на кислород, като увеличава кореновата активност,
  • Може да се използва във всяка среда на растеж,
  • Може да се използва във всякакъв вид растителна система,
  • Не е подходящ за биологично производство или при използване на щадящи микроби,
  • Това е корозивен материал.

Как работи Growth Technology - Liquid Oxygen:

Growth Technology - Liquid Oxygen е силен разтвор на водороден пероксид (H2O2). Когато се смесва с Вашия хранителен разтвор, водородния пероксид се разгражда в една молекула вода (H2O) плюс един атом кислород(О). Кислородния атом се съединява с още един кислороден атом и образуват стабилна разтворена O2 молекула, която "окислява" водата или атакува микроби или други органични молекули и ги убива. По този начин, Growth Technology - Liquid Oxygen създава силно наситена с кислород и стерилна зона на корена. Корените виреят в силно окислена среда и липсата на заболявания на корена гарантира, че те няма да започнат да гният.

Стерилната среда, която този продукт създава означава, че тя не е подходяща за биологично производство или за използване с други продукти, които съдържат или изискват полезни микроби. Кислородната вода ще убие тези микроби заедно с вредните видове.

Използване на Growth Technology - Liquid Oxygen:

Growth Technology - Liquid Oxygen може да се използва от периода на обрязване до прибиране на реколтата. Liquid Oxygen е подходящ за използване при растения, отглеждани във всякаква среда, с изключение на органични методи на отглеждане или растения, които използват полезни микроби. Просто направете своя хранителен разтвор, както обикновенно и добавете 1 мл / литър Liquid Oxygen и разбъркайте добре. Проверете и регулирайте рН, както е необходимо.

Growth Technology - Liquid Oxygen се разгражда доста бързо и трябва да се добавя всеки ден, за да бъде ефективно.

Както при всички хранителни вещества, бустери и добавки, никога не ги смесвайте заедно в концентрирана форма (т.е. направо от бутилката). Винаги се добавя всеки хранителен елемент, бустер или добавка към вашия резервоар или фуражна вода един по един, като ги разтворите добре преди да добавите следващия.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Growth Technology - Liquid Oxygen е агресивна течност. Агресорите са видове вещества, които могат да увредят кожата и облеклото и могат да причинят изгаряния. Тази група от продукти включва, но не се ограничава до: рН Up (калиев хидроксид), рН Down (азотна киселина, фосфорна киселина, лимонена киселина), течен кислород (водороден пероксид) и продукти, съдържащи течни форми на силициев диоксид. Винаги добавяйте директно към вашия резервоар за вода и разбъркайте добре. Да не се смесват агресивните вещества с всеки друг продукт, докато са в концентрирана форма. Когато използвате, винаги носете подходяща защита (ръкавици, очила и т.н.) Да се пази от деца.

Growth Technology - Liquid Oxygen - препоръчителна доза - 1 мл/литър.

Growth Technology - Liquid Oxygen съдържа 11,9% водороден пероксид.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK