INSTANT JUNGLE®

INSTANT JUNGLE®
24.00 лв.

INSTANT JUNGLE®

Листното подхранване, когато се използва като добавка към обичайната ви програма за подхранване на растенията, ще ви осигури много впечатляващи резултати. Радиоизотопните тестове показват, че всички повърхности на растенията абсорбират листното пръскане, което прави листното хранене 8-10 пъти по-ефективно от подхранването само на корените.
Листното подхранване увеличава скоростта на фотосинтезата, което от своя страна увеличава приема на вода и хранителни вещества от съдовата система на растението.

Всичко, което е необходимо е фина мъгла. Препоръчително е листния спрей да се прилага сутрин, за да се гарантира усвояване преди изпаряването. Влажна среда на растеж с температура под 80 ° F (27 ° C) е идеална, тъй като основния хранителен канал на растението - устицата, остава отворен при по-ниски температури.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1 Използвайте като добавка към обичайнатаси програма за подхранване. При ниско растящи сортове се прилага 1-2 пъти седмично. Използвайте 1-2 пъти на ден запо-бързо растящите растения.
2 Дръжтепръскачката на 6-10 IN (15-25 см) от растенията. Напръскайте фина мъгла върхувсички растителни повърхности. Да не се пръска до точката на набъбване.

Instant Jungle® може да се използва и по други начини. Използвайте го, за да покълнат семената. Напръскайте растенията преди да вземете резници, за да ги подържате влажни по време на прехода към растежна среда.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK