House & Garden Rhizo Force

House & Garden Rhizo Force
60.00 лв.

House & Garden Rhizo Force

AKA Bacto Force – Супер концентрирана смес от полезни микроби.

H & G е гранулиран подобрител на почвата "Rhizo Force" - Новият подобрен продукт, иначе известeн като "Bacto Force"! Той работи за изграждане на концентрации на ензими, полезни бактерии и микоризни гъбички, които подпомагат да се увеличи растежа и развитието на растенията, чрез оползотворяване на силата на природата. Култивирането на армия от защитни микроби предпазва от патогенни гъби като Pythium, които могат да унищожат цялата реколта.

  • Предлага се в опаковки от 250 г., 500 г., 1.0 кг., 2.2 кг. и 4.0 кг.,
  • 100% натурални съставки,
  • Ускорява позеленяването чрез осигуряване на високо достъпни форми на азот,
  • Осигурява ензими, полезни бактерии и микоризал - всичко в един продукт!,
  • Създава система за микробна защита в зоната на корена,
  • Предпазва растенията срещу патогенни заболявания,
  • Увеличава площта на корена за подобрено усвояване на хранителните вещества,
  • Работи чудесно с други House & Garden продукти.

Ензимите

Ензимите действат, като превръщат мъртви корени и други вещества в използваема храна за вашите растения и за микробите, намиращи се в основата, намалявайки риска от заболявания на корена и доставяйки хранителни вещества, които способстват за доброто здраве на растенията.

Полезни бактерии

Полезните бактерии изпълняват редица функции вътре в средата на растеж. Една от ключовите им роли е в превръщането на азот от атмосферата в форма, която да бъде достъпна за вашите растения, същевременно помагайки да се изгради на органична материя и да се увеличи плодородието.

Микоризни гъби

Микоризните гъби се прикрепят към корена, увеличават общата му площ и драстично подобряват способността на растенията да усвояват хранителните вещества. Микоризните гъби изразходват много малко количество растителни захари, така че си струва допълването му с един продукт, който съдържа въглехидрати, като Honey ES, което ще предостави външен източник на хранителни вещества за микроорганизмите в растителната система. Микоризните гъбички е едно от тайните оръжия на конкуриращите се градинари – те се използват от десетилетия, за да произвеждат плодове и зеленчуци, които да печелят награди. Истинските професионалисти просто не отглеждат растения без него.

Съставки

Компост бактерия, актиномицети, ко-ензими, протеини, азо бактерии, вар, костен прах, кръв на прах, бентонит.

Инструкции

Използвайте 1 супена лъжица на 5 литра или 1 кг за всеки 10 квадратни метра на почвата. Повечето градинари ще получат най-добри резултати , като го смесят в субстрата в гореспоменатите пропорции при посаждане или като го поръсват на върховете на контейнерите и ги поливат.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK