HIERRO ECO

HIERRO ECO
12.00 лв.

HIERRO ECO

AGROBETA Hierro ECO е препарат, който се използва при дефицит на желязо и съдържа свободни растителни аминокиселини, които произлизат от ензимната хидролиза на месестата част на соята и плод на рожкови. Той е специално разработен за да третира всички симптоми на този дефицит или на желязо хлороза. Може да се прилага върху листата или върху корените при всички култури. Наличието на аминокиселини във формулата му подпомага за засилване на действието му. При прилагането върху кореновите системи във варовикови почви желязото подобрява желязо хлорозата (пожълтяването), увеличавайки подвижността на микроелементите и позволявайки освобождаването им, за да бъдат усвоени чрез корените.

ДОЗИРОВКА И УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете препарата върху почвата, разтворен във вода. Подходящ за всички видове напояване. При профилактично приложение използвайте през пролетта, а при коригиращи почвата приложения използвайте по време на целия производствен цикъл.

При листно пръскане:
Зеленчукови и декоративни градини: 200–400 cc/на всеки 100L.
Овощни дръвчета, цитрусови дръвчета и лозя: 300–500 cc/на всеки 100L.

Приложение в почвата:
Дървесни култури: 16 – 25 L/Ha Зеленчукови и декоративни градини: 12 – 16 L/Ha.

Фертигация:
20 L/Ha.

AGROBETA Hierro ECO е съвместим с нормално употребяваните торове и агрохимически продукти. Препоръчително е да не се смесва с минерални масла и продукти от мед.КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK