GENI POWDER

GENI POWDER
50.00 лв.

GENI POWDER

Каква е тайната на всеки успешен производител ...? Geni Powder!

Този ефервесцентен разширител на пъпки е лидер в областта на стимулаторите за цъфтеж. Неговите допълнителни минерали, бързото подобряване на клетъчното деление гарантират по-високата абсорбция в растението. Затова Geni Powder осигурява реални резултати и може да се комбинира с всякакъв вид фуражи. Той се предлага в отделни сашета за по-удобно използване. Той е широко тестван, за за удоволетвори напълно нуждите на нашите клиенти. Накратко Geni Powder е идеално допълнение към всеки успешен хранителен план на отглеждане.

Как работи Geni Powder

Този бустер за цъфтеж предизвиква допълнителен цикъл на цъфтежа след първоначалния, като кара пъпката да си увеличи теглото. Вие ще бъдете абсолютно изумени от допълнителния добив, постигнат благодарение на използването на този продукт. Той създава втори слой около зародиша, което дава възможност за повишена продуктивност.

Размер

Geni Powder пристига в удобни сашета от 65 грама, от които се получават 100 литра хранителен разтвор.

  • Предимства на Geni Powder,
  • Подобрен и по-бърз цъфтеж,
  • По-големите пъпки,
  • Вкусни плодове и зеленчуци,
  • Повишена съдържание на минерали и витамини,
  • Повишен фототропизъм (растенията поглъщат топлина и слънчева светлина по-лесно),
  • Този бустер за цъфтеж е изпитан разтвор.

Използване

Geni Powder, трябва да се използва в комбинация с основния хранителен елемент. 1 до 2 сашетата на 100 литра. Регулирайте стойността ЕО на 1,2 с помощта на основния хранителен елемент. Добавете 1 саше на Geni Powder на 100 литра на хранителен разтвор по време на първата седмица от последните 3 седмици на цъфтежа. Използвайте 2 сашета на 100 литра през последните 2 седмици.

В една кутия има 5 броя.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK