FLOWER DRAGON

FLOWER DRAGON
60.00 лв.

FLOWER DRAGON

Dragon е мощен продукт за опитни производители, които се стремят да получат по-голям и по-добър добив от всякога. Той дава възможност на вашите растения ефективно да използват фосфор и азот през периода на цъфтене, намалява общи симптоми като накъдряне на листата, изсъхване и загуба на зеленина, които често са причинени от силни стимуланти за цъфтене.

Flower Dragon е ново поколение на ускорител на цъфтене с допълнителен бонус. Освен, че натрупва допълнително фосфор и калий през периода на цъфтеж, Flower Dragon също подобрява способността на растението да абсорбира и използва тези основни елементи. Flower Dragon увеличава чувствителността и отзивчивостта на растенията към сигналите на околната среда (типични промени в светлия период). В резултат на това растенията са по-способни бързо и ефективно да усвояват фосфор и калий, от които се нуждаят по време на най-важния етап цъфтежа, което им дава възможност да се намали времето необходимо за превръщането им в цвете - осигуряване на максимални резултати.

SOIL/SUNSHINE MIX: Използвайте Flower Dragon за 1 седмица между седмици 3 и седмица 5 на цъфтежа. ДобаветеFlower Dragon към тора, който използвате в размер на 3 до 5 мл на литър приготвен тор. Не забравяйте да промиете до края на фуражната седмицата, както обикновено.


КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK