BIO NOVA - BN Roots

BIO NOVA - BN Roots
23.00 лв.

BIO NOVA - BN Roots

Много задълбочени изследвания върху развитието и подсилването на корена за период от няколко години, показват, че използването на BN Roots води до по-голяма активност на корена и следователно по-висок добив от всички изследвани култури. Този стимулатор вече е бил прилаган с голям успех в продължение на много години в европейското градинарството и световното растениевъдство. BN Roots може да се прилага и върху листата, както и в среда, използвана за култивиране.

BN Roots съдържа:
  • Хумусена-киселина (подобрява усвояването на кислород, ускорява развитието на корена и клетъчното развитие, ускорява придвижването на йоните).
  • Кафяви морски водорасли (зарастване на рани и хлороза, повишава развитието на хлорофил, увеличава развитието на корена).
  • Аскробинова киселина (витамин С).
  • Тиамин (витамин В1).
  • Миоинозитол (за образуването на клетъчните стени).
  • L-глицин (аминокиселина, за по-добра устойчивост и растеж).

BN Roots помага за по-добро и по-бързо развитие на корена, по-добро усвояване на храните, по-висока устойчивост на стрес, по-ефективно използване на хранителни вещества, и по-висок добив от всички изпитвани култури.
Накратко: по-висок добив. BN Roots е смесим с всички торове и продукти.

Дозировка

100 мл. на 10 литра вода е достатъчна за 70 растения. Нанесете този продукт само веднъж, за предпочитане по време на засаждането. BN Roots действа в продължение на 30 дни, точно същия период, в който се образуват по-голямата част на корените. В случай на остри проблеми или щети, причинени от кореноядни насекоми може да третирате допълнително с BN Roots (в случай на паразити третирайте с други продукти, BN Roots не е пестицид).


КОНТАКТ

За поръчки


New Your City, USA
Call: + 123-00-89-00
E-mail: info@binarytheme.com

FACEBOOK