BETA SHARK

BETA SHARK
75.00 лв.

BETA SHARK

AGROBETA BETA SHARK е УНИКАЛЕН и ЕКСКЛУЗИВЕН продукт. С използването му се постига по-голяма здравина на стъблата. Той е създаден за да подпомогне увеличаване на теглото на цветовете и диаметъра на стеблата. Съдържа взривна смес от ензими, силиций, витамини от група В и хрущял от акула наред с други съставки. Този продукт е съвместим с торове от всички търговски марки.

Това е един уникален продукт на пазара. Основната му функция е да подпомогне укрепването на молекулярната структура на тъканите на растенията, правейки стъблата по-дебели и по-силни, както и по-устойчиви на възможни нападения от вредители.

От друга страна се постига и по-голяма здравина на стъблата. BETA SHARK формулата съдържа хрущял от акула, микс от минерали и витамин B комплекс и други съставки.

Използването на този продукт води до увеличаване на дебелината на стъблата, в резултат на което растенията стават по-силни и по-здрави. Води и до втвърдяване на тъканите, което прави растението по-устойчиво на нападения на вредители. Освен това растението разпознава протеините, които предлага хрущяла от акула и започват метаболитни процеси, които водят да увеличаване на теглото на цветовете и плътността им.

Съвкупността от витамини, които притежава продукта, B1+B6+B12 и други, както и съдържанието на микроелементи като калций, магнезий, силиций и катализиращи ензими гарантират по-голям брой цветове, ускорен метаболизъм на културите и буен цъфтеж.

Този продукт трябва да се използва в най-критичните седмици на цъфтежа (седмици от 2 до 6), когато започват да се виждат първите цветове и нуждата на растенията от въглехидрати и стимулатори на цъфтежа се повишава. Не трябва да се прилага чрез листно торене (посредством листата).

ГАРАНТИРАН СЪСТАВ

Хрущял от акула ................................................ 50.00 % p/p

Силициева киселина ...................................................... 5.00 % p/p

Полизахариди ....................................................... 45.00 % p/p

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ

От седмица 2 до седмица 6 на периода на цъфтеж се разтварят 2мл на всеки 10 литра приготвен разтвор. Прилага се винаги чрез напояване на корените.

Този продукт не трябва да се смесва със силно алкални или силно киселинни продукти. Не съществува риск от прекомерно наторяване при използването на този продукт, тъй като не се повишава EC.

Може да се смесва с всяка гама торове, които се предлагат на пазара.КОНТАКТ


 
София, 1233
ул. Иван Тургенев №1

sales@grow.bg
 
+ 359 897 77 77 71
 
grow.bg

facebook

FACEBOOK